“Vaig escriure un conte sobre un nen del Pakistan que arriba a Barcelona i es troba que la gent el tracta bé, de seguida fa amics i està content de ser aquí”. Ho explicava ahir el Sameer Rukhsar, alumne de 1r d’ESO de l’IES Consell de Cent, després de rebre un dels primers premis del Concurs de Microrelats ideat per l’ARA. Amb el guardó a la mà, el Sameer es mostrava “content” i reconeixia que aquest és el primer premi que ha rebut mai.

El diari ARA, juntament amb el districte de Sants-Montjuïc de Barcelona, el secretariat d’entitats i el Mercat de Sants, ha organitzat per primera vegada aquest concurs, en què han participat 10 escoles del barri. La proposta era que escrivissin relats curts -uns molt curts, de la categoria tuit; i uns més llargs, de la categoria maxi- sobre la convivència.

Lleguir mes…