Tenim el plaer de ser la primera escola de Catalunya en haver rebut el distintiu d’Escola amb Drets d’Unicef. Cada any es va ampliant la família…http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/1696103-escoles-amb-ulls-d-infant.html

L’escola Seat, situada a la Zona Franca de Barcelona, va ser la primera que es va acollir al programa i que aquest any aspira a la renovació. La cap d’estudis, Dolors Bosch, explica que va ser a través de les tutories que van fomentar la participació dels alumnes de sisè de primària. “Les assemblees és el lloc d’escolta i on poden dir-hi la seva i opinar”, explica, amb el compromís que els delegats de cada classes recolliran les opinions a l’acte que es traslladaran al centre. “El professorat s’ha format i té interioritzada aquesta escolta i la manera com treballar els drets dels infants”, diu la cap d’estudis. El curs passat totes les aules van participar en el disseny d’un abecedari en què cada lletra tenia a veure amb un dret de la infància.