Notícies

Titelles al menjador de l’escola

El dilluns 15 de març de 2021, les nenes i els nens de P3, P4 i P5 que són usuaris del servei de menjador de l’escola han pogut gaudir durant l’estona del migdia d’un espectacle de titelles protagonitzat pel Mill, el conill. La mascota de Teno que incorpora tots els valors de respecte mediambiental, alimentació, la reducció del soroll, l’educació viva i activa als menjadors. S’ho han passat genial mentre han après molt sobre els bons hàbits alimentaris.

ARTICLE AL SUPLEMENT DE LA TIAF DEL FEBRER DEL 2021

Els alumnes de Primària hem tingut la sort de poder gaudir dels Tastets esportius del barri de la Marina i així ho hem explicat al suplement de la TIAF del mes de febrer del 2021. Per a més informació el web de TIAF

Celebració del dia dels Drets dels Infants amb el diari ARA

20 de novembre de 2020 La comunitat dels grans de l’escola ha participat amb dibuixos i contes en el dia de la celebració dels Drets dels Infants presentant les seves produccions al diari Ara sota el títol: “Ens estimem l’escola”.

LA COMUNITAT DE MITJANS VISITEN EL CRAM

Aquí podreu accedir a l’reportatge sobre la visita de la comunitat de mitjans que van anar a visitar el CRAM: Clica l’enllaç per veure el reportatge i el vídeo!

ESPAI DE REFLEXIÓ

Dins dels tallers que fem de Benvinguda Diversitat, aquest curs hem compartit amb les famílies, monitoratge, personal PAS i mestres una estona molt agradable tot parlant sobre com han de ser els càstigs. El taller l’han fet possible la Sara i la Noemó de la cooperativa Fil a l’agulla. Gràcies a tots els assistents!.
Taller amb la Universitat Politècnica

PROTECCIONS SOLARS

Estem molt contents d’haver participat amb la Universitat Politècnica de Catalunya en el projecte de tallers de disseny participatiu de proteccions solar per a finestres mitjançant estructures tensades de baix cost, construïdes a partir de la reutilització de residus domèstics i preparades per a ser muntades en tallers d’arquitectura escolar dirigit a l’alumnat de primària. Els nostres alumnes que al curs passat estaven a 5è de primària van ser els encarregats de fer el taller, confeccionant i muntant proteccions solars…
Escola Seat Radio La Marina

Article a La Marina sobre el taller de radio de 5è de primària

Hem fet un article pel diari La Marina explicant el taller de radio que estem fent a 5è de primària amb Radio La Marina.

ESCOLES AMB ULLS D’INFANT (PUNT AVUI)

Tenim el plaer de ser la primera escola de Catalunya en haver rebut el distintiu d’Escola amb Drets d’Unicef. Cada any es va ampliant la família…http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/1696103-escoles-amb-ulls-d-infant.html L’escola Seat, situada a la Zona Franca de Barcelona, va ser la primera que es va acollir al programa i que aquest any aspira a la renovació. La cap d’estudis, Dolors Bosch, explica que va ser a través de les tutories que van fomentar la participació dels alumnes de sisè de primària. “Les assemblees…
Projecte de Convivència

PROJECTE DE CONVIVÈNCIA

Des de l’escola hem començat a treballar el Projecte de Convivència demanant la col·laboració de les famílies i de tota la comunitat educativa. Després de fer el buidatge de les enquestes que us hem fet, ja tenim els dos temes prioritaris per elaborar aquest projecte, son: Educar en la gestió positiva dels conflictes. Comunicació. Moltes gràcies a tothom!!

LA MARINA: EL FUTUR

Els alumnes de primària de l’escola, hem treballat amb Som la Marina i La Casa del Rellotge per fer el relat de com veiem el nostre barri en el futur. El resultat ha estat aquesta càpsula de video:

Participem dins el 5è congrés de ciència, en la recolecta de dades de la qualitat de l’aire

Els alumnes de 4t de primària de l’escola Seat, han participat recollint dades de la qualitat del aire al barri de la Marina. Aquestes medicions s’ajunten amb les dels altres districtes de Barcelona.

L’Escola SEAT rep un reconeixement per la seva tasca amb els infants

Aquest matí, alumnes i professorat de l’escola SEAT, han rebut un reconeixement per part de l’organització UNICEF, organisme de les Nacions Unides que vetlla pels drets dels infants de tot el món, per la seva tasca per a la promoció dels drets dels infants. Llegir l’article complet en LaMarina.cat